top of page
IMG_6444_edited.png
  • Facebook
  • Instagram
IMG_6442.JPG

Kleuren spelen een belangrijke rol in de sfeer en beleving van de ruimtes waarin we wonen en leven.

Een muur met een warme kleur geeft  een heel andere uitstraling aan een ruimte dan een muur met een koude kleur.  Met nieuwe kleuren maak je een ruimte totaal anders. Wanneer u het lastig vindt om kleuren  te kiezen, of om tot de juiste combinatie te komen die net de juiste sfeer weergeeft  van wat u wenst,  dan willen  wij daar graag bij helpen. 

In onze schilderijen zijn wij ook altijd bezig met kleur, en de werking ervan. Sfeer en beleving zijn daarin heel belangrijk. Ook hebben we ruime ervaring met het bepalen van kleuren in interieurs. Daarom geven we graag kleuradvies voor uw huis. We luisteren  naar de wensen en kijken wat het beste bij uw ruimtes past.  Zo weet u zeker dat de kleur perfect bij u en uw woning past.

Bij dit kleuradvies laten we alle kleuren zien. we gebruiken hiervoor diverse waaiers en staalmaterialen. Door het tonen van inspirerende interieurfoto’s uit de woonmagazines kun u alvast een beeld krijgen van hoe de ruimte er ongeveer uit gaat zien qua sfeer en stijl.

Een ruimte krijgt een nieuwe uitstraling als je een muur verft.
IMG_6591.JPG
IMG_6496.JPG

MOODBOARDS

VOOR KLEUR INSPIRATIE
Om u een beetje op weg te helpen, hebben we 9 moodboards samengesteld uit tijdschriften. U kunt zich
 laten inspireren door kleuren, materialen en ontwerpen, en dat samen  brengen in een moodboard. Uw ideeën worden op deze manier concreet en  zichtbaar gemaakt.
IMG_2657.jpg
IMG_2655.jpg
IMG_2662.jpg
IMG_2658.jpg
IMG_2652.jpg
IMG_2651.jpg
IMG_2661.jpg
IMG_2654.jpg
IMG_2660.jpg
 p r o j e c t e n 

BARNEVELD

JONKERSHOF 4  |   RESTYLEN WONING  
IMG_7383.JPG
IMG_7384.JPG
IMG_7397.JPG
IMG_7390.JPG

restyling woning met schilderijen uit onze kunstuitleen

IMG_7403.JPG
bottom of page